Вівторок, 23 квітня 2024
Авто

Відділення ДАІ Світловодського МВ повідомляє

Андрій ЧічікАндрій ЧічікЗ метою здійснення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні навчального року під час проведення Всеукраїнського конкурсу-рейду "Увага! Діти — на дорозі!" в місті Світловодську з 01.09.2012р. по 15.09.2012р. проводяться оперативно- профілактичні відпрацювання на ділянках доріг, які прилягають до території дитячих та навчальних закладів.


Особлива увага приділяється до порушень водіями та пішоходами правил дорожнього руху України:
п. 4.7 (пішоходи повинні переходити проїзду частину по пішохідним переходам). За дане порушення ПДР України ч.1 ст. 127 КУпАП передбачено штраф у розмірі 51-85 грн.
п. 16.2 (на регульованих і нерегульованих перехрестях водій, повертаючи праворуч або ліворуч, повинен дати дорогу пішоходам, які переходять проїзну частину, на яку він повертає). За дане порушення ПДР України ч. 2 ст. 122 КУпАП передбачено штраф у розмірі 425-510 грн.
п. 18.1 (водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а вразі потреби зупинитись щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека). За дане порушення ПДР України ч.1 ст. 122 КУпАП передбачено штраф у розмірі 255-340 грн.

Шановні водії та пішоходи нашого міста!
Будьте уважними та стежте за дорожньою обстановкою, відповідно реагуйте на її зміну, а також будьте ввічливими та поважайте один до одного.

З повагою,
Начальник ВДАІ Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській обл.,
капітан міліції
А.М. Чічік

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top