Понеділок, 20 травня 2024

^ Реклама ^
Релігія

Олександр Беляй: "Збережемо духовні цінності"

Олександр Беляй серед прихожан УспенкиОлександр Беляй серед прихожан Успенки28 серпня в селі Успенка Онуфріївського району, що входить до нашого 102-го виборчого округу, місцева і надзвичайної красива Свято-Успенська Православна церква, яку збудували 4 роки тому, відзначала храмове свято.
До святкування приєднались і почесні гості, що подарували прихожанам цей прекрасний храм. Серед них був і кандидат у народні депутати України Олександр Беляй.
^ Реклама ^

Він допомагав будувати цей храм ще тоді, коли і не думав балотуватися до Верховної Ради. А чому вибрав саме Успенку, то причина проста, "голос крові": тут і зараз проживає його бабуся, 90-річна Мати-Героїня Марія Кирилівна Яковенко.

Після святкового богослужіння Благочинний Світловодського і Онуфріївського округу о. Олександр Коваленко за заслуги перед Українською Православною Церквою вручив Олександру Беляю високу духовну нагороду: Орден Святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня та Грамоту Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля УПЦ Володимира.

Не дивлячись на досить молодий вік (37 років) Олександр Беляй вже здійснив не одну благочинну справу і в своїй громадській роботі має основний меседж: "Збережемо духовні цінності". І тут справа не в моді на благодійність: він має глибокі духовні родинні традиції, побудовані на взаємоповазі і людяності.

Свій шлях у політику цей, набираючий оберти молодий політик, аргументує бажанням принести користь своїм землякам, мешканцям Кіровоградщини і виконати складну законотворчу місію, до чого в нього є і відповідна освіта, і неабиякий хист.

Олександр Беляй: "Збережемо духовні цінності"
Олександр Беляй серед прихожан Успенки

Олександр Беляй: "Збережемо духовні цінності"
Благочинний, о. Олександр, вручає Олександру Беляю високу нагороду

Власкор
Фото автора
На правах політичної реклами

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top