Четвер, 28 березня 2024
Авто

Ремонт доріг триває

Ремонт доріг триваєРемонт міських доріг — перша тема, яка стала предметом обговорення на черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулось 25 липня.
Як повідомив заступник міського голови з комунальних питань Олександр Сич об’єм робіт з ямкового ремонту вулиць, який було заплановано на цей рік виконано в повному обсязі.


Отже відремонтовано вулиці: Чайковського, Свердлова, Комсомольська, Друга об’їзна, Робітнича та Гагаріна, крім цього ремонтом охопили Суворова та частково Приморську. На разі ж всі потужності Олександрійський автодор спрямував на Богдана Хмельницького, впродовж двох тижнів на цій вулиці буде здійснюватись основна кладка асфальту, поспіль ямковий ремонт продовжиться на бульварі Карла Маркса до ринку "Світанок", Приморській в районі Бульварного узвозу, в районі вул. Миру біля зупинок і від 5-ої школи до Чайковського, вул. Бойка в напрямку першої школи та в районі автостанції від світлофора до мостового переходу. Головний комунальник додав, що в цьому році в місцевому бюджеті на відповідні роботи було передбачено лише 149 тисяч, при тому, що лише на ямковий ремонт вулиці Суворова пішло 80 тис. грн., а таку масштабну роботу вдалось провести завдяки залучення додаткових коштів.

У другій декаді серпня планують повністю закінчити ремонт вулиці Богдана Хмельницького, крім того проект реконструкції вулиці передбачає створення водовідводу, а ще на цій та інших вулицях буде встановлено дорожні знаки та нанесено дорожню розмітку, поблизу всіх навчальних закладів — пішохідні переходи.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top