Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

З приводу матеріалу "Умка" проти "Норду" і не тільки…

З приводу матеріалу "Умка" проти "Норду" і не тільки…8 липня 2012 р. наш постійний автор Віталій Асауленко надіслав до редакції інтернет-видання власний матеріал "Умка" проти "Норду", підготовлений ним на підставі листа депутата міської ради Володимира Вовченка. Не довіряти колезі і шановному депутату до цього випадку підстав не було. Отже, матеріал було розміщено.
Такого резонансу останнім часом не викликала жодна публікація! Ми зафіксували 1361 перегляд і десятки коментарів. Дякую всім, хто відвідав наш сайт і висловив свою думку, не зважаючи на те, що нашого автора не підтримав ніхто. Симпатії дописувачів були цілком на боці дитячого клубу "Умка", його педагогів і особисто керівника — Віри Олександрівни Корольової.
^ Реклама ^

На наполегливе прохання Віри Олександрівни ми знімаємо матеріал (шкода, що разом з позитивними коментарями) і вибачаємося перед колективом дитячого клубу "Умка". У якості моральної компенсації ми готові зробити репортаж з відкриття нового приміщення "Умки" і розмістити його на нашому популярному сайті.

З повагою,
Богдан Дроздов,
головний редактор інтернет-видання.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top