Вівторок, 30 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Охоронець адмінбудинку затримав "мінувальника"

Охоронець адмінбудинку затримав "мінувальника"В ніч з першого на друге червня черговий охоронець адмінбудинку (до речі, колишній працівник міліції) затримав чоловіка, який вештався поблизу і стверджував, що міська центральна площа замінована.
Охоронець відразу ж зателефонував до чергової частини МВ.
^ Реклама ^

О пів на п'яту ранку на місце події виїхали працівники міліції, експерти з вибухонебезпечної техніки та кінологи із службовими собаками, рух в районі центральної площі було перекрито. Близько трьох годин співробітники правоохоронних органів разом з кінологами обстежували площу та адміністративну будівлю, але нічого підозрілого не виявили. Вже о 8 годині "блокаду" площі було знято.

Зараз "жартівник", яким виявився мешканець Світловодська, знаходиться в слідчому ізоляторі, щодо нього порушено кримінальну справу. Свою поведінку чоловік спочатку пояснював тим, що наша команда програла на Євро, потім скаржився на сімейні негаразди, але які б не були причини, що спонукали чоловіка вигадати про мінування площі — відповідати за хибне повідомлення доведеться сповна, адже для перевірки інформації були задіяні значні матеріально-технічні та людські ресурси. За такий невдалий жарт людину може очікувати кримінальна відповідальність у вигляді штрафу або позбавлення волі.

Тетяна ШАПОВАЛОВА
Фото: cit.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top