Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Кіровоградщиною курсуватимуть соціальні магазини "на колесах"

Кіровоградщиною курсуватимуть соціальні магазини "на колесах"Найближчим часом мешканці Кіровоградщини зможуть купувати соціальні товари за найнижчими цінами у своїх населених пунктах — для цього працюватимуть соціальні автомагазини.
Як повідомив Новинам Кіровоградщини перший заступник голови облради Олександр Шаталов, спершу механізм роботи соціальних автомагазинів тестуватиметься у Кіровограді. Якщо досвід видасться вдалим, таку практику застосують і по всій території області.
^ Реклама ^

"Наразі ми працюємо над запровадженням такої ідеї. В регіоні вже існує практика роботи автомагазинів. Ми ж вирішили дещо трансформувати цей проект. Поки спробуємо його реалізувати в Кіровограді. Якщо механізм виявиться ефективним, поширимо такий досвід і в районах області", — розповів він.

При цьому Олександр Шаталов зауважив, що найближчим часом в регіоні планується розширення мережі соціальних магазинів на якісно новому рівні.

"Коли ми розпочали реалізацію ініціативи в рамках проекту "Купуй кіровоградське!", чиновники на місцях рапортували, що соціальні магазини відкрили, що все добре. Однак, як вони працюють, яка реальна користь від цього людям — посадовці в районах мало звертали увагу. Зрештою, аналіз роботи соціальних магазинів показав, що не на всіх територіях ситуація така, як би хотілося. Тому сьогодні ведеться серйозна робота з якісного оновлення існуючих соціальних магазинів", — пояснив посадовець.

За його словами, найближчим часом соціальні магазини планується відкрити в спальних мікрорайонах Кіровограда, а також у містах та районних центрах області.

"У липні соціальний магазин з’явиться в Олександрії, потім — у Світловодську. Це — масштабний і перспективний проект. І, як єдина команда Сергія Миколайовича, ми постійно працюємо над його вдосконаленням", — підсумував Олександр Шаталов.

Новини Кіровоградщини
Фото: ugorod.kr.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top