Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Візит до родичів з кримінальним присмаком

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні розбійного нападу 28-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя.
Пізно ввечері до міськвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки районого центру про те, що в під’їзді будинку було скоєно напад на її колишнього чоловіка.
^ Реклама ^

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілим є 48-річний громадянин, який наразі проживає в іншій державі, а до Світловодська завітав у гості до дітей.

Того дня чоловік повертався додому за місцем проживання родичів, і вже зайшов до під’їзду, коли раптом отримав удар по голові, від якого упав на підлогу. Після цього невідомий почав бити потерпілого руками і ногами, а потім відібрав у нього золотий ланцюжок з хрестиком, браслет, годинник, кілька сотень доларів США та мобільний телефон і втік.

З численними тілесними ушкодженнями потерпілого було доставлено до центральної районної лікарні.

За словами начальника Світловодського МВ УМВС в області Ігоря Іванова, у ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину і затримали його. Виявилося, що зловмисник заздалегідь знав, що у жертви мають бути при собі гроші та золоті прикраси. Тож підстеріг чоловіка у під’їзді і напав на нього.

За фактом скоєння розбійного нападу порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України. У 2005 році зловмисник був засуджений за пограбування до 2 років умовно. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

Управління МВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top