П’ятниця, 29 березня 2024
Свято

Привітання міського голови Юрія Котенка з Днем Міста

Юрій КотенкоЮрій КотенкоШАНОВНІ СВІТЛОВОДЦІ!
Дозвольте мені від виконавчого комітету Світловодської міської ради, депутатського корпусу та особисто від себе поздоровити усіх Вас, мої земляки, зі святами.


Дозвольте мені сказати декілька слів про наше молоде, але таке прекрасне місто, що немов барвистим килимом розкинулось на березі Дніпра нашої степової Кіровоградщини, у самому серці України.

Ще із самого народження і до сьогодення місто приваблює до себе унікальним географічним розташуванням, п’янким ароматом безлічі зелених насаджень, інфраструктурою, а саме головне своїми мешканцями, добрими і привітними людьми, гарними господарями на своїй землі, які не знаючи втоми своїми працьовитими руками, своїм потужним інтелектуальним потенціалом, високими знаннями та шаленим ентузіазмом зробили все можливе заради того, щоб із самого початку місто здобуло неабияку славу Перлини Кіровоградської області, одного з найкращих міст України.

Нажаль з часом прийшли деякі зміни не на краще. Сьогодні не працює значна частина потужних промислових підприємств, що негативно позначилося на економічному зростанні міста. Але я, як міський голова, впевнений, що ці тимчасові негаразди усім нам разом треба перебороти. Вже сьогодні місто піднімається із колін, про це говорить більшість статистичних показників.

Переломним моментом у розвитку міста стала унікальна програма нашого губернатора Сергія Ларіна "Центральний регіон 2015". Реалізація цієї програми успішно впроваджується у нашому місті. Це інвестиційні та соціальні проекти, які ми з Вами уже маємо за 1,5 роки.

Впевнений, що і в подальшому влада усіх рівнів докладатиме зусиль, щоб місто піднялося з колін на всю постать та стало таким, яким ми мріємо його бачити: із новими робочими місцями, відбудованими дорогами та тротуарами, освітленими вулицями, сучасними підприємствами, закладами дозвілля, відпочинку та туризму. Містом, в якому кожен мешканець міг сказати:
"Я пишаюся тим, що живу в Світловодську!".

Шановні мої городяни! З великою повагою до кожного із Вас звертаюся я сьогодні в цей святковий день. Вітаючи Вас з Днем міста я бажаю Вам добра та щастя, родинного затишку у Ваших оселях, миру, благополуччя та достатку Вашим сім’ям, успіху в усіх Ваших починаннях. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє Ваше та Нашого з Вами прекрасного рідного міста, що справляє сьогодні іменини.

З повагою,
міський голова
Юрій Котенко.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top