Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Вистава "Любовь длиною в ночь"

Вистава "Любовь длиною в ночь"

Світловодський міський Палац культури запрошує поціновувачів театрального мистецтва на виставу "Любовь длиною в ночь" за мотивами відомої п'єси Віктора Мережко, у виконанні артистів Московського незалежного театру.
Добра лірична комедія, що стала справжнім театральним хітом!
^ Реклама ^

Історія однієї зустрічі, повна непередбачених поворотів, гострих відчуттів і несподіваних почуттів, результат якої ніхто не міг би передбачити в блискучому акторському виконанні Володимира Стеклова, Марії Голубкіної і Марини Могилевської. Музика: А. Яцько. Постановка: Ю. Кочевенко. У ролях: Т. Маркус, А. Варт.

Вночі у квартирі зустрічаються двоє. На перший погляд все виглядає так, начебто він —- злодій, який заліз у квартиру, а вона — хозяйка, яка, злякавшись, наставляє на нього пістолет. У результаті герої переживають безліч метаморфоз в очах глядачів. Герой зі злодія перетворюється в нібито колишнього коханця, брата, знову злодія, потім у стража порядку, десь між ділом ледве не назвається сином героїні, хоча лише символічно, і, зрештою, все-таки виявляється злодієм. Правда в тому, що й героїня теж зовсім не безбезневинна жертва злому, а звичайна домушница...

Вистава відбудеться 25 травня 2012 року, початок о 18:00.
Вартість квитків: 50-100 грн.
Довідки за телефоном: 2-24-42


Фото: nezavisimiyteatr.com

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top