Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Наступного дня після звільнення із в’язниці потрапив на лікарняне ліжко

Наступного дня після звільнення із в’язниці потрапив на лікарняне ліжкоУ Світловодську протягом вихідних двоє місцевих жителів отримали тяжкі тілесні ушкодження та наразі перебувають у лікарні. Підозрюваних у скоєнні цих злочинів працівники міліції затримали.
У неділю ввечері до міськвідділу із центральної районної лікарні надійшло повідомлення про доставлення чоловіка з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з ушкодженням одного із внутрішніх органів.
^ Реклама ^

Події розгортались наступним чином. 31-річний місцевий житель у суботу звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки. А вже наступного дня він розпивав спиртні напої з кількома своїми знайомими. У ході застілля один із них, посварившись із "товаришем", ударив його ножем в живіт. Підозрюваного у скоєнні злочину працівники міліції затримали.

Подібна історія сталася і днем раніше з іншим місцевим жителем. 35-річний чоловік також у компанії вживав алкоголь. Між ним та 53-річним жителем районного центру виник конфлікт. У результаті молодшого із опонентів із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з ушкодженням внутрішнього органу каретою швидкої було доставлено до центральної районної лікарні. Підозрюваний затриманий.

За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. З місць подій вилучено знаряддя скоєння злочинів — ножі.

Управління МВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top