Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

За підсумками "Генофонду" порушено дві кримінальні справи

У період з 17 по 30 квітня 2012 року на території області працівники міліції провели оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою "Генофонд", спрямоване на недопущення розповсюдження та вилучення із незаконного обігу наркотичних засобів в навчальних закладах регіону, профілактики злочинів серед молоді.
Як повідомляє управління МВС України в області, всього на території області функціонує 622 навчальні заклади.
^ Реклама ^

У ході операції перевірено 408, у тому числі 357 загальноосвітніх шкіл, 2 ліцеї, 3 гімназії, 21 ПТУ, 10 технікумів, 15 вищих навчальних закладів. За місцем проживання правоохоронці перевірили 325 неповнолітніх, які перебувають на обліках ОВС, із них 10 — споживачів наркотичних засобів.

За словами начальника ВБНОН УМВС в області Леоніда Мельника, у результаті вжитих заходів виявлено 9 фактів незаконного обігу наркотиків, безпосередньо пов’язаних із навчальними закладами та учнівською молоддю. Більшість злочинів було задокументовано на території обласного центру.

За виявленими фактами порушено 2 кримінальні справи. До адміністративної відповідальності притягнуто сім осіб. Із незаконного обігу вилучено кілька десятків грамів наркотичних засобів та психотропних речовин.

Кіровоград.comments.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top