Світловодські баскетболісти вийшли до фіналу ВЮБЛ України

Найвирішальнішою для юних підопічних Володимира Лисака стала перша гра 28-го квітня. У надскладному фізично та емоційно матчі вони мінімально здолали однолітків із Севастополя — 58:57. Слід додати, що вирішальний м’яч світловодські гравці забили з дві секунди до кінця зустрічі.
Наступного дня у грі з БК "Хімік" (Южний) наші баскетболісти змогли переломити хід гри на свою користь лише в останній чверті, здолавши грізного суперника — 56:41.
У зустрічі проти БК "Донецьк" світловодчани показали гарний командний баскетбол, завдяки чому змогли виграти у суперників з переконливим рахунком 64:39. Таким чином, пройшовши ряд класних команд, молоді світловодські баскетболісти вийшли у фінал змагань, який відбудеться 11-13 травня в Дніпропетровську.
За словами тренера світловодської команди Володимира Лисака високі результати, що демонструють його вихованці стали можливими завдяки активній підтримці власника торгівельної марки "Королівський смак" Віктора Короля, який в усіх питаннях іде на зустріч, а юні баскетболісти у свою чергу мають можливість грати у баскетбол на найвищому рівні.
"Спорт-Центр"
У зустрічі проти БК "Донецьк" світловодчани показали гарний командний баскетбол, завдяки чому змогли виграти у суперників з переконливим рахунком 64:39. Таким чином, пройшовши ряд класних команд, молоді світловодські баскетболісти вийшли у фінал змагань, який відбудеться 11-13 травня в Дніпропетровську.
За словами тренера світловодської команди Володимира Лисака високі результати, що демонструють його вихованці стали можливими завдяки активній підтримці власника торгівельної марки "Королівський смак" Віктора Короля, який в усіх питаннях іде на зустріч, а юні баскетболісти у свою чергу мають можливість грати у баскетбол на найвищому рівні.
"Спорт-Центр"