П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські баскетболісти вийшли до фіналу ВЮБЛ України

Світловодські баскетболісти вийшли до фіналу ВЮБЛ УкраїниБаскетболісти Світловодської комплексної ДЮСШ (директор Ірина Мусієнко) вийшли до фіналу всеукраїнської баскетбольної ліги України серед юнаків 2000 років народження.
Найвирішальнішою для юних підопічних Володимира Лисака стала перша гра 28-го квітня. У надскладному фізично та емоційно матчі вони мінімально здолали однолітків із Севастополя — 58:57. Слід додати, що вирішальний м’яч світловодські гравці забили з дві секунди до кінця зустрічі.
^ Реклама ^

Наступного дня у грі з БК "Хімік" (Южний) наші баскетболісти змогли переломити хід гри на свою користь лише в останній чверті, здолавши грізного суперника — 56:41.

У зустрічі проти БК "Донецьк" світловодчани показали гарний командний баскетбол, завдяки чому змогли виграти у суперників з переконливим рахунком 64:39. Таким чином, пройшовши ряд класних команд, молоді світловодські баскетболісти вийшли у фінал змагань, який відбудеться 11-13 травня в Дніпропетровську.

За словами тренера світловодської команди Володимира Лисака високі результати, що демонструють його вихованці стали можливими завдяки активній підтримці власника торгівельної марки "Королівський смак" Віктора Короля, який в усіх питаннях іде на зустріч, а юні баскетболісти у свою чергу мають можливість грати у баскетбол на найвищому рівні.

"Спорт-Центр"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top