Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Свято

Велика Перемога — це наша Перемога!

Велика Перемога — це наша Перемога!Велика Перемога радянського народу у Великій Вітчизняній війні — це перемога істини, це невичерпне джерело і національний дух радянського народу.
67 років тому відгриміли останні залпи Великої Вітчизняної війни, і сьогодні ми святкуємо чергову славну річницю Великої Перемоги радянського народу над фашистською Німеччиною у Великій Вітчизняній війні і вшановуємо пам'ять мільйонів наших батьків і братів, які загинули на полях битв, які були заморені голодом і живцем захоронені в таборах військовополонених, яких поглинули печі Освенціму і Майданеку і безодня морів та річок!
^ Реклама ^

Ми вшановуємо всіх тих, хто ще залишився в живих, учасників цієї невимовної, грандіозної військової епопеї і звертаємося до пам'яті про цю подію в історії нашої великої Батьківщини — СРСР, пам'яті нашого народу, ми благоговійно зберігаємо в наших серцях, як невичерпне джерело, яке живить національний дух радянського народу!!!

Наша Велика Перемога, яка вписана в історію нашої Батьківщини, в історію нашого народу, є найбільшою Перемогою за всю історію, вона не має аналога у всій світовій історії, бо жодна з іноземних армій того часу не змогла б відстояти і розбити смертельний вогненний вал німецько-фашистського вермахту, який стрімко просувався в глибини Радянського Союзу в перші роки війни на чолі багатьох армій країн Європи.

Хто може виміряти сльози і кров наших батьків і матерів, які на своїх плечах винесли невимовний тягар цієї великої війни? Немає жодної п'яді радянської землі і особливо землі України, яка не була б скроплена кров'ю наших батьків і братів, і яка б не зберігала прах її загиблих вірних синів і дочок.

Це він, наш радянський народ, прийняв на свої могутні плечі основний тягар Другої Світової війни, епіцентр якої пройшовся по території Радянського Союзу.

Розгромивши фашистську Німеччину, радянський народ не лише сам себе захистив, але й врятував від винищення фашизмом народи Європи. Десятки мільйонів радянський солдат віддали своє життя за життя своїх співвітчизників і життя людей інших держав. Це був іспит мужності, стійкості, національної свідомості великого радянського народу — властиве його духу і віри. І бойові знамена розгромленої німецької армії — на параді Перемоги — кинуті до підніжжя мавзолею Леніна.

Дорогі співвітчизники! Вічна пам'ять нашим воїнам-переможцям, які загинули на полях битв, які встелили своїми тілами шлях великій Перемозі від Сталінграда до Берліна! Схилимо наші голови!

Слава Радянському народу за Велику Перемогу! Слава Воїну — Переможцю на полях Великої Перемоги!

Петро Махно,
фронтовик Великої Вітчизняної війни, гвардії рядовий війни, полковник у відставці.

Фото із архіву В'ячеслава Стригуна

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top