Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Спорт — для всіх

Спорт — для всіх20 квітня в спортивному комплексі ім. Тузовського пройшов третій Міжрегіональний етап фізкультурно-спортивних змагань підопічних та вихованців інтернатних закладів системи соціального захисту населення Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.
Відкриваючи цьогорічний турнір з привітальними словами до спортсменів звернувся заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації Віталій Юхименко. Від імені міського голови Юрія Котенка та депутатського корпусу вітав спортсменів на світловодській землі депутат міської ради, головний спеціаліст управління молоді та спорту Василь Мороз, який побажав учасникам вдалих ігор, зазначивши, що головне — все ж таки не перемога, а участь.
^ Реклама ^

Спорт — для всіхПісля урочистостей перейшли до основної програми, вона включала змагання з футболу, дарсу, шахів та шашок. Наше місто у складі Кіровоградської команди представляв підопічний Власівського пансіонату для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням, інвалід з дитинства Микола Шраменко. Світловодчанин став учасником шахового турніру, змагаючись з інтелектуалами із Дніпропетровська та Полтави, він посів II місце, а в командному заліку Кіровоградщина опинилась на третій позиції поступившись Полтавській області (I місце) та Черкащанам (II місце).

Переможці та учасники змагань отримали грамоти і подарунки, а головне — масу позитивних емоцій та чималий заряд енергії. Гості з інших областей були приємно вражені теплим прийомом та організаторськими здібностями світловодів, які зробили все можливе, аби у спортсменів залишились приємні спогади від перебування на Світловодщині.

Адміністрація Власівського пансіонату висловлює подяку за сприяння Віктору Королю, генеральному директору ПП "Віктор і К", Валерію Бородянцю, директору товариства "Політрейд", Станіславу Кудлаю, директору філії "Кременчуцька ГЕС".

Тетяна Шаповалова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top