Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

У "чистий четвер" — чиста область і чисте місто

У "чистий четвер" — чиста область і чисте місто

Схоже, прибирання Кіровоградщини у "чистий четвер" стає вже доброю традицією, адже проводиться другий рік поспіль на виконання Розпорядження КМУ та Розпорядження голови ОДА, в межах Всеукраїнської акції "За чисте довкілля". Активно долучаються до цієї доброї справи і світловодці, прибираючи рідне місто.
^ Реклама ^

Так, напередодні Великодня, у четвер, 12 квітня, світловодці разом із жителями усієї області взяли участь у загальнообласному суботнику з благоустрою територій Кіровоградщини.

24 світловодські підприємства, установи та організації відгукнулись на заклик влади взяти участь у загальнообласному суботнику та привести до ладу рідний Світловодськ. Серед активних учасників цієї акції з прибирання — депутати Світловодської міської ради, які цього дня привели до ладу територію біля будинку по вулиці Калініна, 12 та висадили тут понад 40 саджанців дерев та кущів; держслужбовці, Світловодська КВІ, члени трудових колективів, старшокласники міста — усього участь у загальнообласному суботнику взяли більше 400 світловодців, залучено понад 10 одиниць транспорту для вивезення сміття.

У "чистий четвер" — чиста область і чисте місто

Крім того, зусиллями депутатів та прихильників Партії регіонів було проведено оновлення Алеї Слави біля Вічного вогню — там було висаджено більше 20 нових саджанців та приведено до ладу прилеглу територію.

Як результат — чистота на центральних вулицях Світловодська, зокрема, Леніна та Приморській, біля установ, підприємств та організацій міста, упорядковані території навколо памятників та братських могил, висаджені 40 кущів та 300 дерев, ліквідовані чотири несанкціоновані сміттєзвалища, побілені дерева та бордюри. І все це — завдяки небайдужості світловодців та їх бажанню бачити місто чистим і прибраним, а ще — результат співпраці міської виконавчої влади і Ради директорів міського відділення УСППР та виконання прийнятої ними "Програми спільних дій з благоустрою міста", відповідно до якої за кожним підприємством, організацією та установою закріплена відповідна територія. Щоправда, центральний відрізок автошляху по вулиці Миру, а також по Калініна доки ще залишились неприбраними, як і значна частина вулиці Набережної, а отже, працювати ще є над чим, тим більше, що Всеукраїнська акція "За чисте довкілля", триває.

У "чистий четвер" — чиста область і чисте місто

В цілому ж, суботник у Світловодську пройшов масово і плідно. Задовільну оцінку йому дали і члени міської комісії "чистий четвер", яку очолює Леонід Керекеша, і начальник обласного управління економіки Ніна Рахуба, яка за дорученням губернатора Сергія Ларіна у четвер відвідала Світловодськ з метою перевірки участі нашого міста в загальнообласному суботнику. А начальник УЖКГ Віктор Самоляк подякував керівників підприємств, установ та організацій міста за активну участь у цьому загальноміському заході та допомогу в його організації і проведенні, зокрема "Заводу силікатних виробів" за надане для побілки вапно.

Отже, учасники суботника зробили свій внесок у чистоту і міста, і області, інша річ — зберегти її, а це вже завдання кожного з нас.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top