П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

Вчора під Кременчуком у ДТП загинули чотири людини

Вчора під Кременчуком у ДТП загинули чотири людини
2 квітня, близько 18.00, на 212 кілометрі автодороги Канів-Чигирин-Кременчук, поблизу села Білецьківка Кременчуцького району, в ДТП загинули 4 людини.
ВАЗ-2106 виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем "МАЗ". В результаті зіткнення всі, хто був в легковому автомобілі, загинули.
^ Реклама ^

Як повідомили в ДАІ Кременчуцького району, в напрямку Кременчука рухався автомобіль ВАЗ-2106, в якому знаходилися три пасажири і водій. Водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем "МАЗ" з напівпричепом. В результаті зіткнення всі, хто був в легковому автомобілі, загинули. Водій МАЗу, 46-річний житель Світловодська, не постраждав.

Серед загиблих — 23-річний водій ВАЗ-2106, його 3-річна дочка і 26-річна співмешканка, а також 49-річна пасажирка. Тіла з автомобіля ВАЗ-2106 МНСники діставали за допомогою спецобладнання. Троє загиблих — жителі Олександрії. 49-річна пасажирка — з Кременчуцького району, с.Чечелево.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка з'ясовувала обставини і причини ДТП.

На ДТП виїжджали також перший заступник прокурора області Сергій Денисенко та прокурор Кременчуцького району Георгій Бровко. Як повідомив Г.Бровко, слідчим управлінням УМВС області за фактом ДТП вже порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).


Олег Булашев
"Кременчуцький ТелеграфЪ"
Фото надані прес-службою ДАІ Полтавської обл.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top