П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

30 березня у Світловодського мера з’являться нові заступники

30 березня у Світловодського мера з’являться нові заступникиПопереднє засідання колегії обласної державної адміністрації, яке було виїзним та відбулося у Світловодську, проходило у форматі захисту тамтешнього міського сегменту програми "Центральний регіон-2015".
Сьогодні, 29 березня, коментуючи захист програми під час засідання колегії ОДА у Кіровограді, губернатор Сергій Ларін зазначив, що містом Світловодськ однозначно треба займатися більш предметно, і те, що відбувається там нині, ніяк не може влаштовувати ані губернатора, ані людей, які живуть у місті.
^ Реклама ^

— Завтра у Світловодську буде сесія міської ради, і я думаю, що там будуть призначені нові заступники мера, які будуть більш фахово впливати на ситуацію у місті, — зазначив Сергій Ларін.

Губернатор додав, що незабаром буде розроблено обласний графік захисту районних та міських частин програми програми "Центральний регіон-2015", і цього року планується, що таких захистів буде як мінімум 6-8.
— Якби у Світловодську захищав програму не мер, а голова районної адміністрації, то він би уже не працював. Власне, це був найгірший захист, — сказав голова облдержадміністрації Сергій Ларін.
І наголосив, що кожен керівник території має бути максимально добре готовий звітувати про ситуацію на керованій ним території, бачити перспективи її розвитку.

весь Кіровоград
Фото: Офіційний веб-сайт Кіровоградської обласної державної адмiнiстрацiї

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top