Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Влада

У І кварталі область має ввести в експлуатацію 25 тис. кв. м житла

У І кварталі область має ввести в експлуатацію 25 тис. кв. м житлаВідповідно до планових показників, встановлених Міністерством регіонального розвитку та будівництва України, Кіровоградщина у І кварталі поточного року має ввести дію близько 25 тис. м кв. житла.
Про це вчора, 28 березня, під час наради щодо стану житлового будівництва повідомила начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Вікторія Кулікова.
^ Реклама ^

За оперативними показниками, область виконає цей показник, однак не всі керівники територій усвідомлюють важливість вирішення житлового питання. І серед гірших тут можна назвати Вільшанський, Гайворонський та Маловисківський райони, у яких ввели найменше квадратних метрів житла, зазначила начальник управління містобудування та архітектури ОДА.

У І кварталі область має ввести в експлуатацію 25 тис. кв. м житлаУправління регіонального розвитку і будівництва ОДА виступило ініціатором підготовки обласної програми розвитку житлового будівництва до 2015 року, у яку включені не лише загальнодержавні проекти "Власний дім", "Доступне житло", молодіжне житлове кредитування, а й регіональні ініціативи.

За пропозицією Вікторії Кулікової, заступник Кіровоградського міського голови Василь Дзядух проінформував про досвіт впровадження в обласному центрі Президентського проекту "Доступне житло". На сьогодні, участь у проекті зголосилася взяти 21 сім’я. У рамках проекту планується збудувати 24 квартирний будинок. Кіровоградська міська рада вже виділила земельну ділянку, на якій уже у квітні, після погодження проекту у Мінрегіонбуді, має розпочатися будівництво. Василь Дзядух наголосив, що міська влада налаштована активно впроваджувати в обласному центрі проект "Доступне житло" і уже у кінці 2012 року ввести в дію перший будинок.

Новини Кіровоградщини за матеріалами сайту Кіровоградської ОДА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top