Субота, 18 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Наприкінці тижня температура повітря знову підвищиться до +10...+15°C

Микола КульбідаЗа прогнозами Українського Гідрометеорологічного центру МНС, температура повітря в Україні наприкінці поточного тижня підвищиться до позначок +10...+15°C.
Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.
^ Реклама ^

"Минулої ночі температура уже знизилась до 0...+5°C на всій території України, окрім крайнього півдня та південного сходу. Протягом поточного тижня вплив повітряної маси арктичного походження буде відчуватися на усій території країни. Температура повітря становитиме вночі близько 0...-5°C, місцями температура опускатиметься до -8°C. Вдень вона коливатиметься на рівні +4...+9°C. При цьому наприкінці тижня, починаючи з заходу, а потім і на півдні, температура підвищиться до +10...+15°C", — повідомив директор Гідрометцентру.

Він також відзначив, що у найближчі дні час від часу будуть випадати невеликі та помірні опади у вигляді дощу, інколи мокрого снігу.

Микола Кульбіда окремо наголосив, що зміна характеру погоди суттєво не впливає на розвиток гідрологічних умов. Процеси сніготанення тривають на території всієї країни. Процеси, пов'язані з весняним водопіллям, розвиваються відповідно до прогнозів.

Прес-служба МНС

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top