Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Авто

До відома водіїв!

До відома водіїв!Державтоінспекція УМВС України в Кіровоградської області звертається до власників транспортних засобів, автомобілі яких були тимчасово затримані у встановленому чинним законодавством порядку та зберігаються на спеціальних майданчиках.
У період з 27 по 31 березня транспорт який на даний час знаходяться на спецмайданчиках Кіровограда, Олександрії, Світловодська, Долинської буде переданий на відповідальне зберігання Державному підприємству "Кіровоград-Інформ-Ресурси" та переміщені до спеціального майданчика за адресою: (0522) 56-93-04, м. Кіровоград, проїзд Тенистий, 3.
^ Реклама ^

У зв’язку з чим, пропонуємо власникам транспортних засобів, які на даний час знаходяться на спецмайданчиках ДАІ у вказаний термін звернутись до відділень ДАІ вказаних населених пунктів, щодо вирішення питання про повернення у встановленому порядку затриманих транспортних засобів.

Починаючи з 1 квітня 2012 року з питання повернення тимчасово затриманих транспортних засобів їх власникам необхідно буде звертатись за новим місцем зберігання.

Державтоінспекція УМВС України в Кіровоградської області
Фото: autonews-ua.info

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top