Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Кривава "качка"

Кривава "качка"Останні два-три дні Світловодськом поповзла моторошна новина, що знайшла своє поширення в соціальних інтернет-мережах: на причалі колишньої пристані (зараз там ресторан "Бриз") виявлено два закривавлені трупи дівчат підліткового віку.
Особи небіжчиць встановити не вдається (або не тутешні, або з інтернату). Тому навчальними закладами міста ходять сищики із світлинами загиблих і показують їх з метою ідентифікації…
^ Реклама ^

Нічого навіть подібного — не тільки на пристані, а й у місті, включно з районом, — не сталося, повідомив начальник міськрайвідділу УМВС Ігор Іванов, до якого ми звернулися цієї неділі аби з’ясувати правду, як-то кажуть, із перших вуст. Ну і слава Богу!

Останнім тяжким злочином, повідомив головний світловодський міліціянт, залишається смерть 13 березня у своєму домоволодінні у Табурищі 73-річної жінки, яка настала внаслідок ножових поранень. Ведеться слідство. Аби воно було більш результативним, Іванов звертається до ймовірних свідків з проханням надати інформацію. Анонімність і винагорода гарантується.



Фото: mignews.com.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top