Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

"Лабіринт" — чемпіон

Команда "Лабіринт"Команда "Лабіринт"З 10 по 18 березня в спортивному комплексі ім. Тузовського відбувся чемпіонат міста з міні-футболу серед ветеранів. В змаганнях, організованих міською федерацією футболу спільно з управлінням молоді та спорту, взяли участь чотири команди: "Авангард", "Інтер", "Металург" та "Лабіринт".
Ігри пройшли на досить високому рівні, тож фанатам футболу було на що подивитись. Ветерани вкотре довели, що є ще порох у порохівницях. А золотим призером чемпіонату стала команда "Лабіринт" (на фото), на другій сходинці опинилась команда "Інтер" і третє місце дісталось авангардівцям.
^ Реклама ^

За результатами змагань визначили й кращих гравців, ними стали: воротар Олександр Кірєєв ("Інтер"), захисник Станіслав Боровський ("Лабіринт"), нападник Ігор Натаріус ("Інтер") кращим бомбардиром визнали Олега Горбуленка ("Лабіринт"). Переможців чемпіонату нагороджено медалями, кубками та грамотами. Під час церемонії нагородження, вітаючи футболістів, головний спеціаліст управління молоді та спорту Василь Мороз запевнив, що це не останній турнір в цьому році — попереду нові зустрічі, а отже й нові перемоги.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top