Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
Влада

У Світловодську ніяк не можуть розпрощатися з бюрократією

Віктор СерпокриловСвітловодський міськвиконком і досі не організував належним чином роботу дозвільного центру.
Про це заявив заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов під час засідання обласного комітету з економічних реформ вчора, 21 березня.
^ Реклама ^

Як зазначив Серпокрилов, більшість райдержадміністрацій та міськвиконкомів області відповідально поставились до виконання завдань у сфері запровадження територіальних дозвільних центрів, і станом на 20 березня вже всі мають затверджені стандарти надання адмінпослуг.

Проте чи не найбільше зауважень заступник голови облдержадміністрації адресував Світловодському міськвиконкому, керівництво якого й досі не знайшло можливості організувати належним чином роботу дозвільного центру, в чому переконалися представники робочої групи, які інспектували місто перед захистом програми "Центральний регіон-2015".

Озвучувалися зауваження й до інших територій, що стосувались здебільшого належного інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів дозвільних центрів, де часто відсутні або переліки, або стандарти адмінпослуг.

Серпокрилов зауважив, що на державному рівні у сфері дерегуляції уже зроблено чимало: закладено достатню законодавчу основу для спрощення державної реєстрації започаткування та припинення підприємницької діяльності, реформування дозвільної системи та сфери технічного регулювання. А на регіональному рівні, у Кіровограді, що був обраний пілотним містом, вдалося створити новітній центр надання адміністративних послуг за кошти з держбюджету.

Новини Кіровоградщини
Фото: Офіційний веб-сайт Кіровоградської обласної державної адмiнiстрацiї

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top