Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Розпочалась підготовка до фестивалю "Степограй 2012"

Розпочалась підготовка до фестивалю "Степограй 2012"Чотири роки поспіль на теренах Кіровоградщини проходить надзвичайне дійство — фестиваль української народної творчості "Степограй". Ексклюзивністю фестивалю є той факт, що проходить він в автентичній атмосфері українського села Карбівка, Добровеличківського району.
2012 рік — ювілейний в історії Фестивалю. Тож вже вп’яте гостинні мешканці Карбівки прийматимуть гостей з різних куточків України.
^ Реклама ^

Зважаючи на перший ювілей — готуватись до "Степограю 2012" розпочали заздалегідь. 18 березня 2012 року на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка відбулось спільне засідання Оргкомітету фестивалю. Серед членів оргкомітету — відомі на Кіровоградщині люди — М.Середенко — голова Асоціації молоді Кіровоградщини "Златопілля"; О.Бабенко — заступник начальника управління культури і туризму Кіровоградської ОДА; Г.Суркова — директор Кіровоградського ОЦДЮТ; Л.Савенко — директор ОЮБ ім.О.М.Бойченка; А.Колєва — координатор проектів Інформаційно-ресурсного центру; Є.Манженко — фронтмен гурту "Веселі біоритми", ведучий ранкового шоу "Ранкова кава" та інші.

Спільне засідання Оргкомітету фестивалюСпільне засідання Оргкомітету фестивалюВ рамках зустрічі вирішувалися основні питання проведення цьогорічного дійства. Зокрема — затвердження концепції, положення та плану проведення Фестивалю. Цьогорічний "Степограй" поєднає в собі вже традиційні елементи — проект "Студентська республіка", конкурсні виступи українських колективів в різних номінаціях, виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з показовими виступами традиційних єдиноборств та презентацію діяльності родових помість (екопоселень).

Вже незабаром на сайті інформаційного партнера Фестивалю "Степограй 2012" — Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка з’явиться офіційна сторінка фестивалю, на який буде розміщено інформацію та фото про проведення фестивалю в попередні роки, а також докладну інформацію про цьогорічний "Степограй".

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка
Весь Кіровоград
Фото: gre4ka.com.ua, kirovograd.net

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top