Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

В області встановлено єдиний тариф на воду — 7,40 грн.

В області встановлено єдиний тариф на воду — 7,40 грн.Вчора, 19 березня, під час апаратної наради в облдержадміністрації, перший заступник голови обласної ради Олександр Шаталов повідомив, що НКРЕ затвердила єдиний тариф для водокористування як для населення, так і для підприємств області, що становить 7 грн. 40 коп. за 1 кубометр води.
Олександр Шаталов підкреслив, що затвердження єдиного тарифу — це завершальний крок на шляху об'єднання міських водоканалів Кіровограда, Знам'янки, Олександрії і Світловодська у єдине обласне комунальне підприємство "Дніпро-Кіровоград".
^ Реклама ^

На черзі проведення позачергових сесій міських рад, аби повністю було витримано процедуру узаконення створеного єдиного обласного комунального підприємства.

Олександр Шаталов зазначив, що новий тариф буде приємним для жителів 3-х міст обласного підпорядкування, адже у Знам'янці цей тариф раніше становив 13 грн. 34 коп., в Олександрії 8 грн. 24 коп. і у Світловодську 7 грн. 64 коп. Для Кіровоградців, правда, тариф на воду дещо зросте. Але не настільки відчутно, як це могло би бути, адже влітку кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство подавало пропозицію стосовно підвищення цього тарифу до рівня 8 гривень 25 коп.

Як додав керівник КП "Дніпро-Кіровоград" Роман Ілик, новий єдиний тариф на 8% нижчий від того, що був раніше середнім по області.

Олександр Шаталов наголосив, що вже нині можна з упевненістю стверджувати, що прийняте рішення про об'єднання водоканалів є об’єктивним, ефективним і необхідним, адже це дозволило знизити ціни на воду для 3-х міст обласного підпорядкування і не допустило підвищення ціни на воду в Кіровограді до 8 грн. 25 коп.

Офіційний веб-сайт Кіровоградської обласної державної адмiнiстрацiї

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top