П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Флешмобом* по тютюнопалінню

Флешмобом* по тютюнопаліннюЮнаки та юнки тутешньої організації "Крєатівная маладьож", біжучи від площі з Лєніним до Обеліску Слави, особистим прикладом довели: людина, що палить, таку відстань дзуськи пробіжить.
А вони бігли і по ходу, зустрічаючи людину з сигаретою, ненав’язливо переконували її, що це не модно, згубно для здоров’я і, врешті-решт, не креативно… Так 18 березня молодь, що об’єдналася у мирний рух з елементами приколу, спробувала внести свою лепту у популяризацію здорового способу життя.
^ Реклама ^

Як сказав один із активістів організації Данііл Кєрімов, цього дня близько 20 його сподвижників спробували продемонструвати, у першу чергу, молоді, що можна жити насичено і весело і без "занурення" у тютюновий дим…

Не менше задоволення від акції висловила і голова МРО Товариства Червоного Хреста України Тетяна Буравцева:
"Наша організація, яка за своєю природою, стоїть на захисті здоров’я суспільства, не могла не долучитися до цього заходу світловодської молоді, яка у такий, дещо неординарний, спосіб пропагує боротьбу із шкідливими звичками. Сподіваюсь, ми ще не раз будемо об’єднувати наші зусилля заради здоров’я наших громадян".

Флешмобом* по тютюнопалінню

Флешмобом* по тютюнопалінню

Флешмобом* по тютюнопалінню

Флешмобом* по тютюнопалінню

Флешмобом* по тютюнопалінню

*Флешмоб, трактує "Вікіпедія", (від англ. flash — спалах, мить, і mob — натовп, дослівно "миттєвий натовп") — завчасно спланована масова акція, коли велика група людей раптово з’являється у конкретному громадському місці і здійснює завчасно обумовлені дії. Основні принципи флешмоба: спонтанність дій, відсутність керівництва та будь-яких політичних, фінансових або рекламних цілей, учасники (в ідеалі — абсолютно незнайомі люди) під час акції не повинні показувати, що вони пов’язані між собою. Сценарій флешмоба повинен мати абсурдний характер, тобто, дії мобберів не мають логічного пояснення, адже флешмоб має викликати відчуття здивування, а не сміх. Ніхто із учасників не платить і не отримує гроші.

Власкор

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top