Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Свято краси та грації

Фото Богдана Дроздова із архіву 2011 рокуФото Богдана Дроздова із архіву 2011 року11 березня у Світловодську відбувся дитячий турнір з художньої гімнастики "Весняночка" — справжнє свято краси та грації. Традиційним організатором весняних змагань, які, до речі, проводяться вже в п'яте, є Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа.
З кожним роком "Весняночка" стає дедалі популярнішою. Цього разу в залі МСК ім. Тузовського зібрались близько 130 чарівних леді віком від 5 до 12 років.
^ Реклама ^

На свято завітали й представники міського депутатського корпусу Олександр Сич та Василь Мороз. Від імені міського голови Юрія Котенка В.Мороз привітав юних спортсменок з початком турніру відзначивши, що змагання проводяться за підтримки народного депутата України Олександра Єдіна:
"Весняночку вже можна назвати Всеукраїнським турніром, адже до кола учасників увійшли й гімнастки з іншої області, зокрема, дві кременчуцькі команди. Ми й надалі будемо докладати максимум зусиль для розвитку цього прекрасного виду спорту у нашому місті".
В свою чергу голова Обласної федерації художньої гімнастики Ольга Шевченко подякувала світловодцям за теплий прийом і вкотре відзначила високий рівень організації змагань та підготовки спортсменок.

Змагання проводились за міжнародними правилами, згідно діючої спортивної кваліфікації України. Наймолодші учасниці виступали без предметів, більш досвідчені — з обручами, стрічками, м'ячами тощо. Кожна з гімнасток намагалась продемонструвати всю свою майстерність, тож яскраве видовище було варте уваги.

Цьогорічна "Весняночка" принесла світловодчанкам чотири бронзові медалі.
"Зважаючи на те, що наша команда складалась всього з 7 учасниць, це доволі непоганий результат" – так оцінила виступ своїх підопічних тренер-викладач Катерина Бедь.
Отже, бронзовими призерками стали: Маша Ахметшина (2005 р.н.), Олівія Мовчан (2001 р.н.), Ліза Лісовенко (2004 р.н.) та Злата Христенко (2004 р.н.). В особистому заліку переможців у кожній віковій категорії нагороджено грамотами КДЮСШ та медалями, а от подарунки отримали всі без винятку учасниці турніру.

Головний спеціаліст управління молоді та спорту В. Мороз висловлює подяку людям, які допомогли у проведенні спортивного заходу: М. Литвиненку, О. Сичу, В. Козярчуку, М. Олійнику, С. Близнюку та ін.

Тетяна Шаповалова
Фото Богдана Дроздова з архіву 2011 року

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top