Неділя, 19 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

"Темп" — переможець!

Команда "Темп"Команда "Темп"Нещодавно закінчився чемпіонат міста з футзалу серед команд КФК другої ліги. Ігри проходили з 13 лютого по 5 березня в МСК ім. Тузовського. В змаганнях брали участь шість міських команд.
Слід відзначити, що поряд з дорослими гравцями, а це команди — "Темп", "ГЕС" та "Фаворит", цього разу на поле вийшли і юні футболісти у складі команд КДЮСШ №1 та ДЮСШ-Власівка (директор І. Мусієнко) а також СК "Чайка" (тренер А. Бричко). Останні продемонстрували не менш видовищну гру ніж досвідченіші спортсмени, і в такий спосіб показали, що в місті підростає достойна зміна, здатна примножувати славні спортивні традиції Світловодська.
^ Реклама ^

І тренери, і вболівальники відмітили високий рівень ігор. А пальма першості чемпіонату дісталась команді "Темп" (тренер Р. Матвєєв), на другій сходинці команда "ГЕС" (тренер А. Охотний), третє місце посіла юнацька команда ДЮСШ-Власівка (тренер С. Григоренко).

За результатами змагань визначили й кращих гравців турніру. Отже, кращим воротарем став Олексій Самуйлов, нападаючим — Микола Лозовий, обидва спортсмени представники команди-чемпіона "Темп", а титул кращого захисника здобув Ігор Натаріус ("ГЕС"). Переможців чемпіонату нагороджено кубками та призами.

Тетяна Шаповалова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top