П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

За 3 тижні пункти обігріву в області відвідало понад 6,6 тис. чоловік

Фото: panorama.pl.uaПонад 6600 чоловік відвідали пункти 22 обігріву, розгорнуті на території Кіровоградщини, з 25 січня до сьогодні (16 лютого). Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі УМНС в області.
Переважна більшість відвідувачів належить до малозахищеної категорії населення. В опалюваних наметах люди можуть не лише зігрітись, а й випити гарячого чаю з цукром, з’їсти бутерброд. У наметах використовується лише одноразовий посуд та підтримуються санітарно-гігієнічні норми. Також рятувальники нагадують відвідувачам правила пожежної безпеки та поводження під час різкого похолодання.
^ Реклама ^

Не залишилися байдужими до чужої біди і пересічні громадяни. До одного з таких наметів жителька Кіровограда принесла теплий одяг, прокоментувавши свій вчинок тим, що вона теж хоче бути причетною до доброї справи допомоги тим, хто цього найбільше потребує.

Особовий склад забезпечує цілодобову роботу пунктів обігріву, тому нужденні можуть перебувати тут у будь-який час, адже вночі температура ще тримається на позначці -15. Пункти обігріву працюватимуть до завершення періоду холодів.

Новини Кіровоградщини

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top