Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Світловодська ОДПІ інформує

Фото: siver.com.uaУхвалені зміни до Податкового кодексу щодо спрощеної системи оподаткування нададуть можливість і надалі успішно здійснювати діяльність на єдиному податку.
Змінами не передбачено збільшення розміру ставки єдиного податку за кожного найманого працівника, запроваджено диференційований підхід до класифікації малого бізнесу відповідно до річного обороту, можливість реєстрації "спрощенців" платниками ПДВ, що дозволяє створити рівні конкурентні умови з суб’єктами господарювання, які працюють на загальній системі оподаткування.
^ Реклама ^

Спрощена система оподаткування стимулює діяльність суб’єктів малого підприємництва на етапі започаткування власного бізнесу, встановлює прості та прозорі правила оподаткування, визначення бази оподаткування й мінімізацію процедур обліку та звітності.

Станом на 31.01.12 у м. Світловодську та Світловодському районі спрощену систему оподаткування застосовують 1617 підприємців (прогнозований показник на 31.12.11 — 1708.) На кількість платників єдиного податку вплинуло обмеження щодо площі нерухомості, яку вони надають в оренду (житлова — не більше 100 кв.м, нежитлова — не більше 300 кв.м, земельна ділянка — не перевищує 0,2 гектара), а також заборона здійснення певних видів господарської діяльності за спрощеною системою оподаткування, а саме: видобуток, виробництво, реалізація дорогоцінних металів, діяльність із надання послуг пошти та зв'язку, діяльність аудиту, видобуток, реалізація корисних копалин, діяльність з організації, проведення гастрольних заходів.

Світловодська ОДПІ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top