П’ятниця, 29 березня 2024
Події

Вдячний директор друкарні і страшенно задоволені друкарі

Друкарі — досвідчена Марія Шишкіна і молодий Євген Оранський — не намилуються якістю нашої газетиДрукарі — досвідчена Марія Шишкіна і молодий Євген Оранський — не намилуються якістю нашої газетиМаємо за приємність сповістити нашу шановану читацьку громаду, що відтепер "Світловодськ Інформ" друкуватиметься удвічі швидше.
Ні, не тому, що наш тираж зменшився удвічі — навпаки, він росте і росте. Просто, міська друкарня, де наша газета має честь друкуватися, придбала собі чисто німецький станок під назвою "Ротапринт", який здатен друкувати на двох сторінках одночасно…


Наприкінці минулого року, говорить директор друкарні Віталій Сафошин, він звернувся з листом-клопотанням до міського голови Юрія Котенка розглянути питання щодо виділення коштів на оновлення парку друкарських машин. Чуйний мер, наголосив Сафошин, був не проти і порадившись з не менш чуйними — головою депутатської планово-бюджетної комісії Любов’ю Чекаленко і депутаткою Таїсою Гончаренко, в результаті чого на придбання диво-станку було виділено 56 тисяч гривень. І ось від кінця січня він став справжньої окрасою міської друкарні.

Марія ШишкінаМарія ШишкінаУ не меншому захваті від цього і самі друкарі — від сивочолих досвідчених ветеранів до молодих але старанних їхніх стажерів. Адже до цього всі вони перебували на межі нервового зриву від постійних збоїв і поломок попередника "Ротапринту" — вкрай зношеного "Домінанту".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top