Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

То не цирк

Від кінця січня в місцині Парку відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, яку облюбували пересувні цирки, з’явився чималенький наметВід кінця січня в місцині Парку відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, яку облюбували пересувні цирки, з’явився чималенький наметВід кінця січня в місцині Парку відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, яку облюбували пересувні цирки, з’явився чималенький намет.
Дивно, думали перехожі, морозище такий, а якийсь дурень надумав черговий цирк-шапіто на гастролі привезти. Та, наблизившись, вони усвідомлювали свою помилку — ніякий то не цирк, а Мобільний пункт обігріву…
^ Реклама ^

Таким чином, повідомив нам начальник Світловодського райвідділу МНС Ярослав Любецький, він спільно із міським головою Юрієм Котенком відгукнулися на заклик Уряду і Міністерства з надзвичайних ситуацій України всіляко допомагати у люті морози людям, що потрапили у складні життєві обставини. Та не лише до 20-ти волоцюг за раз тут можуть цілодобово грітися біля буржуйки, безоплатно попити чайку і "сточити" шматок сала із хлібом — сюди, де температура повітря коливається на рівні плюс 20-25 градусів, може зайти будь-хто, хто відчуває, що до найближчого тепла може й не дійти. І таких, зазначає Любецький, також, чимало — адже поряд поліклініка. У такому режимі Пункт, де цілодобово чергують мужні і одночасно турботливі рятівники нашої частини, працюватиме аж поки не спадуть морози, підкреслив головний світловодський рятівник.

То не цирк
Не замерзнуть

То не цирк
Мужні і турботливі рятівники завжди поруч

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top