Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

У Світловодську встановлено намет для безхатченків

У Світловодську встановлено намет для безхатченківЗ 28 січня в Шевченківському парку силами Світловодського підрозділу МНС встановлено намет з метою попередження випадків переохолодження людей та надання необхідної допомоги у період сильних морозів.
В першу чергу, це зроблено для допомоги незахищеним верствам населення та безхатченкам. На пункті цілодобово чергують двоє працівників пожежної частини та представник МВС. Намет облаштовано лавками та столами, всередині підтримується температура до +20°C. Замерзлих людей тут пригощають гарячим чаєм, хлібом та салом.
^ Реклама ^

На фото: Микола Шумейко, Олександр Проценко та Олександр СамохваловНа фото: Микола Шумейко, Олександр Проценко та Олександр СамохваловСтаном на 9 годину 1 лютого необхідну допомогу вже надали 37 особам. Як нам повідомили в Світловодській частині МНС, намет буде стояти поки не послабшають морози. Кошти на це виділяються з місцевого бюджету.

До речі, перший випадок обмороження людини вже зареєстровано в с.Микільське. 30 січня постраждалого доставили до реанімації Світловодської ЦРЛ. Чоловік помер, не приходячи до тями, як показав розтин — від переохолодження.

Тетяна Шаповалова,
Ігор Котляров (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top