Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Освіта

З 2 по 5 лютого — канікули поза планом

Фото: osvita.uaРоботу навчальних закладів в умовах низьких температур виконавчому комітету довелося обговорювати у позаплановому режимі.
Отож, з метою запобігання шкідливому впливу низьких температур на стан здоров'я вихованців дошкільних і позашкільних закладів, учнів загальноосвітніх навчальних закладів, а також безпечного функціонування в цих умовах навчальних закладів, було вирішено призупинити з 2 лютого по 5 лютого навчально-виховний процес в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах.
^ Реклама ^

Виконком також прийняв низку необхідних у таких випадках заходів, серед яких — начальник відділу з питань НС та ЦЗН має створити оперативний штаб щодо діяльності навчальних закладів в умовах низьких температур цілодобово; забезпечити щоденний моніторинг температури навколишнього середовища згідно з даними гідрометеорологічної обсерваторії та своєчасно інформувати виконавчий комітет щодо подальших дій.

Управління освіти Світловодського міськвиконкому має провести роз'яснювальну роботу серед свого контингенту щодо поведінки в умовах низьких температур тощо.

Тетяна ЗИМА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top