П’ятниця, 19 квітня 2024
Економіка

Яке майбутнє у Світловодська? Давайте обговоримо!

Якоб ШенбергЯкоб ШенбергМене звуть Якоб Шенберг, я приїхав із Данії. Я працював у таких галузях як інженерія, виробництво товарів та фінансування у декількох країнах. Приїжджаючи до України багато разів, я бачу можливості та труднощі, трішки по-іншому, ніж ви.
Україна змінюється, і багато робочих місць може зникнути! Тому дуже важливо, щоб нові робочі місця з’явилися шляхом розвитку виробництва товарів. По-перше — це джерело доходу, по-друге — кількість робочих місць буде множитися по мірі зростання виробництва.


Якщо нові робочі місця не з’являться у найближчому майбутньому, то місто стане менш привабливим для молоді. Освічені та талановиті молоді люди будуть продовжувати виїжджати до більших міст, щоб покращити рівень свого життя.

Кожен день у Світловодську купуються товари завезені з-за кордону, які легко можуть бути зроблені і продаватися тут за конкурентоспроможними цінами. Я вважаю, що загальний обсяг інвестицій може бути погашений протягом декількох років. Чому це виробництво досі не відбувається?

Нові підприємства потребують місця для функціонування — Світловодськ має такі місця, які могли б стати інкубатором для нового бізнесу.

Будь-який підприємець не може зробити всю роботу самотужки. Зовсім небагато є кваліфікованих підприємців, що можуть вирішити всі проблеми, що стоять перед малим бізнесом. Світловодськ може допомогти у цьому.

Коли кілька підприємців об’єднуються і працюють в одному приміщенні, то є можливість зменшити витрати на інструменти, обладнання, матеріали і устаткування.

Важливо, щоб всі громадяни зрозуміли, що новому виробництву має бути надана допомога і захист — це плата за покращення життєвого рівня, яке ви хочете отримати.

Існує дуже мало людей, які можуть створювати підприємства, такі як наші датські Lego, Danfoss, Rockwool, Maersk, FLSmidth, Vestas, Carlsberg та багато інших. Всі ці підприємства були започатковані одним або кількома підприємцями і виросли, тому що вони отримали підтримку. Сьогодні в Данії надають фінансову допомогу таким людям.

Політики, які дбають тільки про ями на дорогах або ціни на проїзд в автобусах мають занадто мало амбіцій.

Якщо ви хочете покращення, то ви повинні бути задіяними в створенні цього покращення. Візьміть участь у дискусіях і починайте діяти, щоб досягти своєї мети. Мені цікаво дізнатися про ваші думки щодо організації малого бізнесу у Світловодську.

Це моя найкраща рекомендація для всіх громадян тут, у Світловодську.

Всього вам найкращого від
Якоба Шенберга,
датського громадянина, що живе у Світловодську.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top