Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

На Кіровоградщині вже є постраждалі від морозу

Фото badi.ruДо реанімації Олександрійської центральної міської лікарні госпіталізовано 51-річного чоловіка з діагнозом переохолодження. На 7 годину 27 січня стан хворого середнього ступеня важкості.
У Новоукраїнці до травматологічного відділення центральної районної лікарні з обмороженням вух, пальців рук 3-го ступеня доставлено 28-річного чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба УМНС України в Кіровоградській області.
^ Реклама ^

За інформацією прес-служби з 9:00 26 січня по 9:00 27 січня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У смт. Петрове, на трасі Петрове-Кривий Ріг виникла пожежа автомобіля "Таврія". Займання виникло через коротке замикання електропроводки.

У смт. Знам’янка Друга порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення спричинило пожежу 2 кв м перекриття господарчої споруди, яка належить 73-річній пенсіонерці.

Пустощі з вогнем 8-річного онука жительки села Покровське Кіровоградського району призвели до пожежі домашніх речей у будинку.

У Кіровограді по вулиці Башкирській коротке замикання електропроводки спричинило пожежу домашнії речей та 20 кв м покрівлі господарчої споруди в домоволодінні 52-річного жителя міста.

У селі Тишківка Новомиргородського району 21 січня домашня собака покусала 33-річного господаря, його 15-річну та 12 річну доньку. 25 січня Кіровоградською регіональною державною лабораторією ветеринарної медицини за результатами дослідження мозку собаки встановлено діагноз — сказ. На 7 годину 27 січня потерпілі проходять курс профілактичних щеплень, їх стан задовільний. Фахівцями СЕС проведено комплекс профілактичних та протиепідеміологічних заходів.

У Кіровограді по вулицях Преображенській та Дзержинського місцеві рятувальники прибрали бурульки з дахів будинків.

У селі Лаврівка Долинського району місцеві рятувальники надали допомогу по вилученню автомобіля швидкої зі снігового замету.

весь Кіровоград

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top