Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Кількість викрадань транспортних засобів зростає

Кількість викрадань транспортних засобів зростаєШановні власники транспортних засобів!
Залишаючи транспорт без нагляду, ви сприяєте злочинцям та порушникам громадського порядку і відповідно стаєте порушником, оскільки згідно з п.15.11 Правил дорожнього руху України водій не повинен залишати транспортний засіб, не вживши заходів, щоб не допустити його самовільного руху, проникнення до нього і використання без дозволу.
^ Реклама ^

Не слід забувати і про те, що якщо викраденим транспортним засобом здійснюється дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками або інший кримінальний злочин, власник джерела підвищеної безпеки також притягується до відповідальності.

Враховуючи те, що кількість викрадань транспортних засобів збільшується, Управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області застерігає власників транспорту про вжиття найефективніших протиугінних заходів, включаючи укріплення гаражів та встановлення запобіжних пристроїв, відомих лише водієві.

Якщо ж автомобіль чи мотоцикл викрадено, негайно повідомте в найближче відділення міліції, або зателефонуйте: 102, 23-51-87, 23-53-89, 56-15-78.

Державтоінспекція УМВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top