П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

В Новорічні та Різдвяні свята тяжких злочинів не зареєстровано, а от кількість крадіжок збільшилась

Фото: etotupo.ruФото: etotupo.ruНоворічні свята для вартових порядку — гаряча пора.
За словами начальника світловодського МВ УМВС Ігоря Іванова, під час святкувань, усі сили було задіяно для забезпечення правопорядку в місті. Особовий склад цілодобово працював у режимі патрулювання, активно проводилась і профілактична робота з попередження правопорушень.
^ Реклама ^

Взагалі за 10 днів 2012 року від громадян надійшло 173 звернення про правопорушення, з поміж них зареєстровано 12 злочинів (це крадіжки майна різних форм власності), що на 5 більше ніж за аналогічний період минулого року. Тяжких злочинів таких як вбивства, пограбування, тілесні ушкодження, розбійні напади тощо не зареєстровано. Що стосується крадіжок згаданих вище — 9 з них розкрито. До речі, останнє пограбування було скоєне в ніч проти 10 січня: в одному з комп’ютерних клубів на Власівці викрали 17 моніторів та 9 системних блоків. З цього випадку порушена кримінальна справа, ведеться слідство.

Практика доводить, що частенько власники таких чи інших закладів стають жертвами власної безпечності, економлячи на засобах охорони, тим самим — стають "ласим шматком" для злодіїв.
"Якби в цьому клубі була встановлена сигналізація або проводилось відеоспостереження, можливо, злочин вдалося б попередити, а відео, принаймні, значно полегшило б роботу слідчих", — зазначив Ігор Іванов і закликав підприємців краще піклуватись про свою власність.

Аналізуючи скоєні злочини слід зауважити, що переважна більшість з них (95%) спричинялась у нетверезому стані.

Насамкінець начальник міліції відзначив результативну роботу працівників карного розшуку. Проводячи оперативно-розшукові заходи, за вказаний період оперативники затримали ряд осіб, на рахунку яких не одне пограбування. Наразі ведеться слідство.

Тетяна ШАПОВАЛОВА

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top