Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Свято

В хороводі з малечею

Вдячність дітлахів та безліч позитивних емоцій отримав і Народний депутат України Олександр Єдін, який 23 грудня завітав на новорічний ранок до світловодського ДНЗ № 12Вдячність дітлахів та безліч позитивних емоцій отримав і Народний депутат України Олександр Єдін, який 23 грудня завітав на новорічний ранок до світловодського ДНЗ № 12Ці незвичайні передноворічні дні, сповнені очікування дива та здійснення мрій — особливо хвилюючі для малечі, яка по-справжньому вірить в чудеса та щиро радіє солодощам під ялинкою. Аби виправдати сподівання дітлахів та зробити їх настрій дійсно святковим, небайдужі дорослі не жалкують своїх сил та часу, отримуючи в нагороду щирі дитячі посмішки та вдячність малюків.
Вдячність дітлахів та безліч позитивних емоцій отримав і Народний депутат України Олександр Єдін, який 23 грудня завітав на новорічний ранок до світловодського ДНЗ № 12.
^ Реклама ^

Разом з батьками вихованців молодшої групи "Горобинки" та працівниками цього дошкільного закладу, Народний депутат України з неприхованим задоволенням переглянув виступи малюків та навіть разом з ними поводив хоровод навколо новорічної ялинки, повторюючи за Дідом Мороз і Снігуронькою запальні танцювальні рухи. Цей несподіваний експромт, як і саме свято та його щира атмосфера, безумовно, сподобався Олександру Єдіну, який сам є батьком чотирьох дітей, причому, найменшій доньці Народного депутата — 3,5 роки.

На завершення свята поважний гість щиро подякував за отримане задоволення та привітав малюків новорічними подарунками. До речі, подарунки від Народного депутата напередодні новорічно-різдвяних свят отримали вихованці всіх дошкільних навчальних закладів нашого міста, а також діти-сироти та діти з обмеженими фізичними можливостями.

В хороводі з малечею

В хороводі з малечею

В хороводі з малечею

В хороводі з малечею

В хороводі з малечею

В хороводі з малечею

В хороводі з малечею

Олена Єрунова,
Ігор Котляров (фото).

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top