Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Події

У Світловодську стартував новий плавальний сезон

Світловодський плавальний басейнСвітловодський плавальний басейнНе кожне провінційне містечко, на кшалт Світловодська, може похвалитися таким оздоровчо-розважальним куточком, як плавальний басейн. У нас таке місце є і користується воно неабиякою популярністю серед городян, про що свідчить кількість відвідувачів.
Вже стало доброю традицією розпочинати новий плавальний сезон перед Новорічними святами. Ось і цього року 19 грудня, в День Святого Миколая, місцева влада підготувала для городян чудовий подарунок — відкриття басейн.
^ Реклама ^

На урочистості з нагоди відкриття нового плавального сезону, в МСК ім.Тузовського завітало вельми шановне товариство: Зінаїда Климчук, секретар міської ради, Неля Брусенцева, начальник управління молоді та спорту, Василь Мороз, спеціаліст зі спорту, Валерій Петренко, директор МСК ім. Тузовського, тренери та юні спортсмени. Не обійшлося дійство без Святого Миколая, який також побував на святі.

Розпочинаючи урочистості до присутніх звернулась Зінаїда Климчук:
"Від імені міського голови, хочу привітати мешканців Світловодська з цією приємною подією, адже не в кожному, навіть, великому місті, є басейн. Незважаючи на фінансові труднощі, наш мер зробив усе можливе, аби світловодські дітлахи мали змогу й далі навчатись в секціях плавання. Будемо сподіватись, що вихованці КДЮСШ №1 ще прославлять наше місто на міжнародних аренах..."
Секретар міської ради побажала юним плавцям найкращих стартів і найвдаліших фінішів.

З подвійним святом привітали дітлахів Неля Брусенцева та Василь Мороз. Крім того, головний спеціаліст зі спорту запевнив юних спортсменів, що після спортивних змагань всі учасники отримають солодкі подарунки від міського голови.
"Ми будемо продовжувати активно розвивати плавальний спорт у місті, — зазначив Василь Мороз, — вже розпочали роботу секції з плавання, також ми плануємо проводити в басейні різноманітні спортивні заходи: "Веселі старти", "Тато, мама, я — спортивна сім’я". Традиційними стали й змагання на воді до Дня студента та між трудовими колективами міста."

Отже, плавальний басейн працює щодня з 8:00 до 20:00. Контактний телефон: 3-22-46.
Орієнтовно, одне відвідування коштуватиме 25 грн., для пенсіонерів — 20 грн., для дітей — 15 грн. Для постійних відвідувачів, більш вигідно — придбати абонемент, тоді сума буде значно меншою. Деякі пільгові категорії населення зможуть відвідувати басейн безкоштовно.

Тож куточок здоров’я та активного відпочинку чекає на відвідувачів!

Тетяна ШАПОВАЛОВА
Фото із архіву Богдана Дроздова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top