П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

У Світловодському районі затримали розбійників

Начальник Світловодського МВ області Ігор ІвановНачальник Світловодського МВ області Ігор ІвановПрацівники Світловодського міськвідділу УМВС в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні розбійного нападу затримали двох 30-річних непрацюючих раніше судимих місцевих жителів.
Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в СЗГ УМВС в Кіровоградській області.


Близько опівночі до міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що мешканець одного із будинків у районному центрі у зачиненій квартирі просить допомоги.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілий — 47-річний місцевий житель — став жертвою гостей. З’ясувалося, чоловік необачно розпивав у себе вдома спиртні напої з двома незнайомцями, у яких і виник план заволодіти майном господаря помешкання. Під час застілля один із зловмисників дістав з кишені верхнього одягу пневматичний пістолет і наказав чоловіку лягти на підлогу, а інший тим часом зв’язав руки та заклеїв рот потерпілого клейкою стрічкою. Після цього молодики прибрали до рук мобільний телефон та DVD-програвач і зникли з квартири.

Під час оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особи підозрюваних та затримали їх, — розповів начальник Світловодського МВ області Ігор Іванов.

Аби приховати сліди злочину зловмисники викинули пневматичний пістолет у водойму, а викрадені речі збули випадковим знайомим. Наразі правоохоронці вживають заходів для виявлення речових доказів.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

Novosti.kr.ua
Фото Богдана Дроздова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top