Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Подвійна асфіксія

На початку тижня на "Новому городі", за версією слідства, повісилися ще зовсім молоді співмешканціНа початку тижня на "Новому городі", за версією слідства, повісилися ще зовсім молоді співмешканці.
Родичка одного із самогубців, розповів нам начальник міськрайвідділу полковник Ігор Іванов, завітавши того дня до тієї хати у справах, побачила жахливу картину: на дивані, без ознак життя, розпласталася 18-річна господиня, а на трубі над дверима кімнати на мотузці висів її 24-річний співмешканець…
^ Реклама ^

Оперативники, які прибули на місце встановили, що смерть обох наступила в результаті асфіксії — удушення. І хоча, говорить Іванов, стороннього замаху на життя молодих людей не виявлено, за даним фактом було порушено кримінальну справу. Але Світловодська міжрайпрокуратура скасувала це порушення, з чим не могли не погодитись і світловодські сищики. Адже, за словами головного міліціянта, як встановило слідство, у цього цивільного подружжя регулярно виникали сварки на побутовому ґрунті, при цьому дівчина була схильна до суїцидних проявів шляхом розрізання вен на руці. Скоріш за все, припустив Іванов, молода жінка, за відсутності чоловіка, повісилася першою. Коли той увійшов до кімнати — витяг її із зашморгу та поклав на ліжко у намаганні її врятувати. А як переконався, що вже запізно — також покінчив з собою, скориставшись задля цього тією ж вірьовкою.

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top