П’ятниця, 19 квітня 2024
Спорт

І знову абсолютна перемога світловодської баскетбольної команди

Стартував новий баскетбольний сезон 2011-2012Стартував новий баскетбольний сезон 2011-2012Стартував новий баскетбольний сезон 2011-2012. Перший тур чемпіонату України з баскетболу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2000 р.н. тривав у Світловодську з 25 по 27 листопада. Ігри проходили в міському спортивному комплексі. Тут зустрілись команди БК Кіровоград, ДЮСШ Комсомольськ, СДЮШОР Полтава та КДЮСШ м. Світловодськ.
Наймолодші вихованці тренера-викладача Володимира Лисака довели, що грати таки вміють. Яскравим свідченням тому стали результати змагань в яких, наша баскетбольна команда стала абсолютним лідером та здобула перемогу, до того ж, із значним відривом, відразу у трьох іграх. Молодці хлопці, так тримати!


Попри блискучий результат юні спортсмени не збираються довго тішитись перемогою, адже попереду нові зустрічі та достойні суперники. До речі, водночас із змаганнями у Світловодську, ігри першого етапу також пройшли у Білій Церкві, Ужгороді, Одесі та Дніпропетровську. Другий тур чемпіонату відбудеться 16-18 грудня у Кіровограді.

Тож, побажаємо нашим баскетболістам не менш яскравих перемог!

І знову абсолютна перемога світловодської баскетбольної команди

Для шанувальників баскетболу хочемо пояснити, що Чемпіонат України, в якому беруть участь 24 команди з усіх регіонів, проходить в 3 етапи:

1-й етап — кругова система в групах 1,2,3, (наша команда входить в третю групу, де зустрічаються: Донецьк-Авангард, БК Донецьк, КДЮСШ "Азовмаш", ДЮСШ №1(Алчевськ) та БК Кіровоград, ДЮСШ Комсомольськ, СДЮШОР Полтава, КДЮСШ м.Світловодськ) в два кола із заліком всіх очок.

2-й етап — команди, що посіли 1-4 місця в підгрупах, утворюють 3 нові групи по 4 команди, де в одне коло без заліку ігор між собою розігрують 8 місць для участі у фінальній частині змагань.

Команди, що посіли 5-8 місця в підгрупах розігрують між собою з 13 по 24 місця.

Всього відбудеться сім турів.

3-й етап — фінальні ігри, які пройдуть у квітні.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top