Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

"Woodstock": тихий концерт

Акустичне тріо із Полтави "Звйоздная радуґа"Акустичне тріо із Полтави "Звйоздная радуґа"У той вечірній час 26 листопада, коли в розважальних закладах на всю гриміла попсова чи тупа клубна музичка під яку гламурні "дєвчьонкі" вертіли попами і трусили бюстами та лунав регіт "падвипівших парнєй", у рок-клубі "Woodstock", стіни якого зазвичай стрясають несамовиті гітарні рифи, барабанний бій та гарчання рокерів, публіка розмовляла у півтону, на столах горіли свічки, а на арт-подіумі виступало акустичне тріо із Полтави (гітара, флейта і перкусія) "Звйоздная радуґа".
^ Реклама ^

Співали сумних тихих пісень, одна з яких і була присвячена останній суботі листопада, у яку нормальні українці, увесь цивілізований світ віддають данину пам’яті мільйонам українців, знищених голодом окупаційним московським режимом.

…Представника ділових кіл, що робить пожертви для малозабезпечених верств населення, створює робочі місця для інвалідів тощо, прийнято називати модним нині слівцем – соціально-відповідальний бізнесмен. А от власника "Woodstock", виходячи з даних критеріїв, сміливо можна назвати історично-відповідальним бізнесменом. Чи – національно-відповідальним. Непоганий приклад для власників інших розважальних закладів.

"Woodstock": тихий концерт

"Woodstock": тихий концерт

"Woodstock": тихий концерт

"Woodstock": тихий концерт

Віталій АСАУЛЕНКО
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top