Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Біля Приморської №60, нарешті, буде спокійно

Мешканці будинку по вул. Приморська, 60, можуть зітхнути з полегшенням - кіоск, що довгі роки заважав їм спокійно жити, врешті, демонтовано та вивезеноМешканці будинку по вул. Приморська, 60, можуть зітхнути з полегшенням - кіоск, що довгі роки заважав їм спокійно жити, врешті, демонтовано та вивезеноМешканці будинку по вул. Приморська, 60, можуть зітхнути з полегшенням — кіоск, що довгі роки заважав їм спокійно жити, врешті, демонтовано та вивезено. Про це на оперативній нараді 21 листопада міському голові доповів начальник УЖКГ Віктор Самоляк.
Нагадаємо, що скарги світловодців на цей кіоск лунали неодноразово. Головною їх претензією до власників кіоску було звинувачення у цілодобовому продажі алкогольних напоїв, причому, на розлив, з усіма відповідними негативними наслідками від збирання бажаючих випити з усього мікрорайону: шумом, брудом, перетворенням у туалет під’їздів навколишніх будинків тощо.
^ Реклама ^

Добитися демонтажу цієї споруди небайдужі мешканці навколишніх будинків намагалися цілих 10 років, однак, безрезультатно. Проблема так і не вирішувалась. Одні керівники міста змінювались іншими, час спливав, а кіоск так і лишався на своєму місті.

Звернення стурбованих мешканців так і полишались без дієвого реагування міської влади до тих пір, аж доки вони не звернулись до нині діючого мера міста Юрія Котенка. Юрій Миколайович пообіцяв їм розібратись у ситуації, але на відміну від своїх попередників, обіцянку виконав.

10 серпня поточного року на засіданні виконавчого комітету Світловодської міської ради було прийнято рішення зобов’язати власника кіоску провести демонтаж торговельного павільйону, який встановлений для здійснення роздрібної торгівлі продовольчими товарами по вул. Приморській, біля житлового будинку №60. Однак, враховуючи те, що до цього часу підприємець ніяких заходів не вжив, згідно цього ж рішення, у понеділок, 21 листопада, кіоск мали вивезти примусово. Не довелось. Розуміючи, що наміри влади серйозні, власник самостійно демонтував свій торговельний павільйон минулими вихідними.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top