Субота, 20 квітня 2024
Спорт

Баскетбол. Переможна підготовка до Чемпіонату України

Вихованці тренера-викладача Володимира ЛисакаВихованці тренера-викладача Володимира ЛисакаПеред початком нового сезону Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги вихованці тренера-викладача Володимира Лисака (Світловодська КДЮСШ, директор І.Мусієнко) не витрачаючи часу дарма беруть участь у різноманітних змаганнях, аби підійти до Чемпіонату у найкращій спортивній формі. Крім того радують перемогами і світловодські студенти-баскетболісти.
Зокрема, 8 листопада в Міському спортивному комплексі, в рамках підготовки до Чемпіонату Кіровоградської області серед команд вищих навчальних закладів, пройшла товариська зустріч з баскетболу між командою Світловодського політехнічного коледжу та діючим чемпіоном Черкаської області — командою Черкаського політеху.


Чи то чемпіонські амбіції були надмірними, чи то не складається на Черкащині з баскетболом так як слід — наразі не відомо, але перевагу світловодської команди у 35 очок навряд чи можна назвати випадковістю. І хоча гості з усіх сил намагалися відстояти реноме чемпіонів (хоч і сусіднього регіону), остаточний рахунок говорить сам за себе — 79:44 на користь господарів.

З 9 по 11 листопада в Кременчуці проходив Відкритий чемпіонат Полтавської області серед юнаків 1999 р.н. СКДЮСШ повезла на змагання склад команди 2000 р.н. (на фото). З восьми команд-учасниць світловодці вибороли ІІ місце, поступившись лише діючому Чемпіону України команді із Миргорода (спортивний клуб "Шик").

Останньої неділі 13 листопада у рамках підготовки до ЮБЛ товариську зустріч із командою Комсомольської ДЮСШ №3 провели юнаки 1994-1995 р.р.н. Знову перемога за нами — 99:71.

І вже через тиждень 25-27 листопада на базі Міського спортивного комплексу ім. А.Тузовського пройде перший тур Чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2000 року. До нашого міста завітають команди СДЮШОР№2 з Полтави, Комсомольської ДЮСШ №3 та БК "Кіровоград". Обов’язково приходьте підтримати нашу команду. Всі на баскетбол!

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top