Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Культурне життя міста стане більш насиченим

ДискотекаПринаймні, таке завдання отримала начальник міського управління культури Надія Клокар від міського голови Юрія Котенка, під час оперативної наради, що відбулась в першій кімнаті адмінбудинку вранці 14 листопада.
На вимогу мера міста, в міському Палаці культури має бути відновлено молодіжні дискотеки, досвід проведення яких працівники культурної галузі мали в минулому році.
^ Реклама ^

Аби цієї осені та зими молодь Світловодська не нудьгувала, Юрій Котенко запропонував управлінню культури організувати більше насичене дозвілля для молодих світловодців, в тому числі завдяки проведенню молодіжних дискотек у фойє Палацу та запрошенню до міста відомих артистів. Звичайно, йдеться про тих "зірок" української естради, виступи яких будуть по кишені світловодському глядачу.

В свою чергу, Надія Клокар розповіла про візит до Світловодська юної української "зірки" Артема Лоіка, який здобув популярність завдяки участі у популярному телевізійному шоу "Україна має талант". Минулої неділі, 13 листопада, Артем виступив у концертній залі міського Палацу культури. Його виступ справив незабутнє враження на юних глядачів нашого міста, які отримали море задоволення від його виступу та спілкування з молодим артистом.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top