Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

На Власівці у дачному будиночку загинули двоє чоловіків

Фото: Lenta.RuФото: Lenta.Ru23 жовтня в с.Подорожньому на автошляху Світловодськ — Черкаси загорівся пасажирський автомобіль "ТАТА", причина пожежі встановлюється.
На щастя, пасажирів у салоні не було, а водій зреагував миттєво, отож, ніхто, крім самого транспортного засобу, не постраждав.
^ Реклама ^

26 жовтня пожежа сталася в одному з гаражів по вул.Пушкіна. Через коротке замикання вогонь знищив дах та перекриття.

29 жовтня вогонь спалахнув в одній з квартир по вул.Скубіївській. Як з’ясувалося, господар квартири необережно поводився з вогнем під час паління. Вогонь пошкодив диван, міжкімнатні двері, килим та інші побутові речі.

5 листопада вогонь погосподарював на одній з дач садового товариства "Садівник" (смт.Власівка). Згоріли два вікна, двері, дах, речі домашнього вжитку, причина загоряння — встановлюється.

Наступного дня після15-ої години міліції та рятувальники поспішали на Власівку. Їм стало відомо, що голова садового товариства "Труд" виявив у одному з дачних будиночків товариства тіла двох загиблих чоловіків 60 та 64 р.н. Один — власник дачі, особа іншого та місце його проживання встановлюються. Ймовірна причина смерті — отруєння чадним газом. Перевірка триває.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top