Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Прапорокрадці

Прапорна комплектація поновленаПрапорна комплектація поновленаПоспішаючи на роботу вранці 3 листопада, найбільш спостережні "білодомівські" чиновники не оминули звернути увагу на відсутність на одній із трьох щогл біля ґанку адмінбудинку відсутність синьо-жовтого державного прапору України — там, на другій щоглі, сиротіло розвивався лиш прапор Світловодська.
Третю щоглу, як відомо, було встановлено напередодні 9 травня 2011 року для вивішування копії червоного серпасто-молоткастого дивізійного прапору, що замайорів на 9 травня 1945 року над поверженим Рейхстагом і за що він отримав назву "Прапор Перемоги" — його міська рада постановила вивішувати до дат, пов’язаних із ВВВ…
^ Реклама ^

Звісно, власті звернулися до правоохоронців з приводу цієї пропажі. Та не чекаючи результатів пошуку, того ж дня було вивішено резервний синьо-жовтий стяг. От тільки цікаво: якому дурню серед ночі спливло на думку дертися на 5-метрову висоту, що б зірвати шматок тканини, яка не складає якої-небудь матеріальної цінності? А головне — навіщо?

Віталій АСАУЛЕНКО

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top