Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Авто

У Світловодську з’явився автобус, зручний для людей з особливими потребами

Новий комфортабельний автобус "Неоплан" у Світловодську

Той, хто часто користується громадським транспортом, напевне помітив: з минулого тижня на рейсі №23 з’явився новий комфортабельний автобус.
^ Реклама ^

28 жовтня, після офіційної його презентації на центральній площі міста, "Неоплан" здійснив свою першу поїздку.

Віктор Молчанов, голова наглядової ради ВАТ "АТП-13507", повідомляючи присутнім про чималі достоїнства та плюси нового автобуса, зокрема зауважив, що подібний захід — це, насправді, добра традиція.

У Світловодську з’явився автобус, зручний для людей з особливими потребами
Салон автобусу "Неоплан"


"Щороку наше підприємство оновлює свої транспортні засоби з метою поліпшення якості транспортних послуг. Автобус, який ми випускаємо в рейс сьогодні, унікальний. Кожне його сидіння обладнане пасками безпеки (можна використовувати для перевезення дітей), кнопками екстреного виклику, є спеціальне дзеркало, за допомогою якого водій триматиме у полі зору весь салон. Завдяки спеціальним пристроям забезпечується вільний доступ для людей, що пересуваються в інвалідних візках", — сказав Віктор Федорович.


Зауважимо: ним можуть користуватися усі. Автобус розрахований (за паспортними даними) на 28 сидячих та більше 100 стоячих місць. "Неоплан" за день здійснюватиме чотири рейси: два зранку та два — ввечері, у час пік.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top